Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.

Salkkaritfanisivusto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Mistä Photoshop ilmaiseksi?

Siirry alas

Mistä Photoshop ilmaiseksi? Empty Mistä Photoshop ilmaiseksi?

Viesti kirjoittaja salkkari1 lähetetty Ke 21 Tammi 2015 - 20:29

Mistä saa ladattua Adobe Photoshopin ilmaiseksi? Smile
salkkari1
salkkari1
VIP-Jäsen
VIP-Jäsen

Viestien lukumäärä : 192
Join date : 22.04.2011

Takaisin alkuun Siirry alas

Mistä Photoshop ilmaiseksi? Empty Vs: Mistä Photoshop ilmaiseksi?

Viesti kirjoittaja silmä lähetetty To 22 Tammi 2015 - 20:13

Copy paste täältä: http://salsutennakkoon.foorumi.biz/t14-adobe-cs6-master-collection-photoshop-after-effects-etc

Mistä Photoshop ilmaiseksi? OjZJi3y

Lista kaikista ohjelmista joita tämä sisältää, asennuksen yhteydessä voi asentaa juuri ne mitkä itse haluaa:

 • Photoshop® CS6 Extended
 • Illustrator® CS6
 • InDesign® CS6
 • Acrobat® X Pro
 • Flash® Professional CS6
 • Flash Builder® 4.6 Premium Edition
 • Dreamweaver® CS6
 • Fireworks® CS6
 • Adobe Premiere® Pro CS6
 • After Effects® CS6
 • Adobe Audition® CS6
 • SpeedGrade® CS6
 • Prelude® CS6
 • Encore® CS6
 • Bridge CS6
 • Media Encoder CS6

Lataus, asennus ja aktivointi ohjeet:

1. Lataa http://trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS16.exe (1MB) ja http://trials2.adobe.com/AdobeProducts/STAM/CS6/win32/MasterCollection_CS6_LS16.7z (6.2 GB). Tarvitset molemmat tiedostot ennenkuin voit käynnistää asennuksen. Mikäli nuo linkit eivät toimi vaan tulee viesti "Access Denied" vieraile tällä sivulla ja yritä sen jälkeen uudestaan (avaa siis tämä sivu ja sulje): http://helpx.adobe.com/x-productkb/policy-pricing/cs6-product-downloads.html.

2. Lataa ja pura tämä keygen: http://a.pomf.se/r2fad.zip (salasana: salsutennakkoon.foorumi.biz) sekä tämä .bat scripti: http://a.pomf.se/m15dj.zip. Anti-virukset saattavat valittaa että keygeni on virus mutta tama johtuu puhtaasti siitä että kyseessä on keygen. Virustotal scannaus tiedostosta: https://www.virustotal.com/en/file/ac2d47dc2d33e6123da1f3ab00fea3a1659ce0f47266cc9ab004fa4b811f3b21/analysis/1383788269/

3. KATKAISE NETTIYHTEYS ennenkuin aloitat asennuksen äläkä uudelleen kytke sitä ennenkuin erikseen mainitaan! Suorita MasterCollection_CS6_LS16.exe ja asenna haluamasi ohjelmat. Kun asennus kysyy serialia avaa keygen, paina generate nappia ja kopioi seriali installeriin. ÄLÄ SULJE keygeniä vielä tai paina generate nappia uudestaan. Viimeistele asennus.

4. Käynnistä mikä vain asentamista ohjelmistasi kerran ja sulje se. Tämän jälkeen käynnistä sama ohjelma toisen kerran, ohjelman pitäisi kysyä serialin validointia. Paina "Serial Number validation" ja klikkaa tekstiä "Having trouble connecting to the internet". Valitse "Offline Activation" ja "generate a request code". Kopioi ja liitä "request code" keygeniin "Request :" riviin ja paina generate kerran. Kopioi ja liitä koodi "Activation :" riviltä keygenistä takaisin serialin validointi ruutuun ja paina Finish. Tämän jälkeen voit sulkea keygenin.

5. Suorita aiemmin lataamasi .bat scripti (Adobe activation disabler.bat) järjestelmänvalvojan oikeuksilla. Tietyt anti-virukset esim. Avira estävät ohjelmia muokkaamasta windowsin hosts tiedostoa jota muokkaamalla tämä scripti estää adoben ohjelmia havaitsemasta ettei niitä ole aktivoitu validilla serialilla ja mikäli scripti antaa erroria vaikka suoritat sen järjestelmänvalvojan oikeuksilla niin kannattaa tarkistaa anti-viruksen asetuksista ettei hosts tiedoston muokkauksen esto ole päällä ja mikäli se on niin väliaikaisesti kytkeä tämä suoja pois päältä.

6. Mikäli scripti sanoo "SUCCESS! Adobe activation succesfully disabled." varmista vielä ettei mikään asentamista ohjelmistasi ole päällä ja voit uudelleen kytkeä nettiyhteytesi. Tämän jälkeen kaiken pitäisi toimia aivan kuten ohjelmat olisi aktivoitu aidolla lisenssillä ja voit huoletta ladata uusimmat päivitykset Adobe Application Manager:in kautta ym.

Kannattaa lukea ja noudattaa noita ohjeita tarkkaan koska jos joku kusee joudut alottamaan kaiken alusta
Mistä Photoshop ilmaiseksi? CgyNaxJ
-12% alennuskuponki: PFPAKKIS

Mistä Photoshop ilmaiseksi? EeH6NN3
-5% alennuskuponki: ENJ599
silmä
silmä
Moderaattori
Moderaattori

Viestien lukumäärä : 88
Join date : 27.05.2012

https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/74

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa