Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.

Salkkaritfanisivusto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Seppo poistui Salkkareista

Siirry alas

Seppo poistui Salkkareista Empty Seppo poistui Salkkareista

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ti 22 Loka 2013 - 2:49

Mitä mieltä olette näin pitkän ajan jälkeen, kun Seppo oli sarjassa mukana 14 vuotta?

Seppo poistui Salkkareista 1755508

Rakastettu Seppo Taalasmaa poistui Salkkareista maanantain 21. lokakuuta jaksossa. Muut sarjan näyttelijät uskovat katsojien ymmärtävän, ettei sarja voi jatkua ikuisesti muuttumattomana.


– Luulen, että Sepon poistuminen tulee jättämään pienen aukon Salkkareihin, mutta sarjassa tapahtuu koko ajan niin paljon, että aukko tulee varmasti unohtumaan.

– Tietenkin katsojat ovat tottuneet siihen, että Seppo on aina putsaamassa katuja tai tekemässä omia juttujaan. Kuitenkin kun uusia juttuja tulee, en usko, että katsojat tulevat joka jaksossa haikailemaan Sepon perään.

– Se ei kerta kaikkiaan kanna, jos päivittäissarja pysyy muuttumattomana. Välillä tärkeitäkin roolihenkilöitä lähtee, mutta sarjassa tapahtuu koko ajan paljon, ja uusia hahmojakin tulee.

– Jarkki oli sarjassa 14 vuotta, se on valtavan pitkä aika. Seppo on ollut roolihenkilönä tärkeä, mutta luulen, että katsojat ymmärtävät, että tämäntyyppisessä sarjassa jollekin tulee aina aika täyteen.

– Tämä ei ole ikuisuusprojekti, vaikka jokainen mielellään sarjassa onkin mukana. Tämä on haastava ja hieno työ, mutta ymmärrän Jarkkia.Seppo Taalasmaan (Jarmo Koski) elämä Salattujen elämien Pihlajakadulla ei ollut helppoa. Talonmiehen elämään mahtui paljon käänteitä.

Talonmiehenä Pihlajakadulla aloittanut Seppo Taalasmaa nähtiin Salkkareissa heti sarjan alusta asti. Sepon elämään on mahtunut iloja ja suruja. Vakava sydänsairaus on aina varjostanut miehen elämää.Seppo poistui Salkkareista 959176


Seppo sai sydänkohtauksen vuoden 1999 jaksossa, kun hän sai kuulla vaimonsa Ullan syrjähypystä. Seppo tuupertui kahvilan lattialle, mutta toipui kohtauksesta.
Sydänvaivat ovat piinanneet miestä sittemminkin, Seppo on saanut yhteensä kolme sydänkohtausta. Vuonna 2012 infarkti oli lähellä viedä miehen hengen. Seppo elvytettiin kuitenkin viime hetkillä.


Seppo poistui Salkkareista 971111


Pitkä avioliitto Ullan kanssa päättyi lopulta eroon, joka vaikutti Seppoon syvästi.


Seppo poistui Salkkareista 1506322


Omat vaikeutensa miehen elämään on tuonut viinapiru, jonka pauloihin Seppo ajautui, kun hän ajoi autollaan jonkin yli ja luuli myöhemmin uhrinsa olleen eläimen sijasta Maria.


Seppo poistui Salkkareista 1368009


Syyllisyys kalvoi Seppoa, ja mies alkoholisoitui pahasti. Alkoholismi ajoi Sepon lopulta dramaattiseen ratkaisuun, kun hän kevään 2012 jaksossa sanoi hyvästit ja yritti hirttäytyä. Ismo ja Helena löysivät Sepon viime hetkillä ja hälyttivät apua.


Seppo poistui Salkkareista 1658013


Viimeiseksi niitiksi Sepon elämään muodostui se, ettei Helena ollut kertonut hänelle totuutta siitä, että hän oli vastuussa Korpin kuolemasta. Äitinsä kuolemaa kostamassa ollut Heiskanen sabotoi Kuulien elämää kaikin mahdollisin tavoin, ja tilanne kärjistyi lopulta kidnappaukseen ja lento-onnettomuuteen, jonka seurauksena kidanapatut Seppo, Helena, Sebastian, Isabella, Sergei ja Peppi tippuivat Siperiaan.


Seppo poistui Salkkareista 1668322


Selviytymistaistelu päättyi lopulta siihen, että Seppo ampui Heiskasen. Luonteeltaan kiltti ja rauhallinen Seppo ei voinut käsittää tapahtunutta, eikä voinut enää jatkaa eloa Helenan kanssa, joka oli tehnyt Seposta murhaajan. Seppo jätti Helenan ja päätti lähteä Pihlajakadulta ikuisiksi ajoiksi.

The_Snoopy_
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa