Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.

Salkkaritfanisivusto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle!

Siirry alas

Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! Empty Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle!

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 4 Syys 2013 - 10:37

Salkkarit tekee rajun paluun – ensimmäiset paljastukset julki!

Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1726880
vko 37: 9.9.–13.9.2013
Oliver on jätetty yksin kotiin, eikä vanhempia löydy mistään. Cindy epäilee Oliverin nähneen unta, mutta Ossi vannoo panevansa Isabellan ja Sebastianin vastuuseen.
Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1726875Kalle saa vakuutusasioita koskevan salaperäisen kirjeen brasilialaisesta sairaalasta. Hän järkyttyy, kun löytää Ismon työhuoneestaan sama kirje kädessään. Mitä kirje koskee?
Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1726874
Tale, Janne ja Iida ovat innoissaan saadessaan Taalasmaiden kodin omaan käyttöönsä ja alkavat suunnitella bileitä Iidan parantumisen kunniaksi. Rapussa Tale ja Elias törmäävät Ossiin, joka kertoo Sebastianin ja Isabellan jättäneen O.J:n ilman hoitajaa. Elias huolestuu, mutta Tale uskoo asialle olevan jokin luonnollinen selitys. Helenan numeroon ei saada yhteyttä, mutta Tale uskoo Helenan ja Sepon olevan edelleen matkalla lomakohteeseen ja nauttivan olostaan ilman huolen häivää.
Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1726877
Lari ilmoittaa, ettei voi tavata Eliasta isänsä vuoksi. Cindy kyselee Eliakselta Sebastianista ja kertoo tämän ja Isabellan hävinneen jonnekin ja jättäneen Oliverin yksin. Elias huolestuu Oliverista ja isästään, mutta saa uutta ajateltavaa, kun kotoaan karannut Lari pyytää saada jäädä Eliaksen luo.
Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1726876
Väsynyt Ismo tapaa syöpälääkärin, joka kehottaa Ismoa pitämään vointiaan silmällä, koska keho voi reagoida voimakkaasti ensimmäiseen sytostaattihoitoon. Ismo kertoo lääkärille aikomuksistaan Liisan ja Lassen suhteen.
Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1726878
Joonatan yllättää video-chättäävän Matleenan ja arvaa tämän kuherrelleen jonkun kanssa netissä. Joonatan toteaa asiasta ohimennen Cindylle, joka huolestuu siskonsa puolesta. Cindy valistaa Matleenaa netin vaaroista, kun Matleena henkäisee olevansa rakastunut.

Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1726879
Heidi tajuaa, ettei Ismo ole täysin kunnossa, mutta Ismo kieltää olotilansa ja lähtee vakoilemaan lounastavia Lasse ja Liisaa. Yllättäen Ismon heikotus voimistuu ja tilanne saa yllättävän käänteen.
Juonipaljastuksia syksyn ensimmäiselle viikolle! 1723002
The_Snoopy_
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 23

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa