Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.

Salkkaritfanisivusto
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SPOILER: Juonipaljastukset 7.-11.5.2012

Siirry alas

SPOILER: Juonipaljastukset 7.-11.5.2012 Empty SPOILER: Juonipaljastukset 7.-11.5.2012

Viesti kirjoittaja Kalma lähetetty To 3 Toukokuu 2012 - 19:57

Salatut elämät -juonipaljastukset: Epäilyjä ja tiukkoja kysymyksiä

Klikkaamalla aukeaa juonipaljastukset ↓
Juonipaljastus:
2281: Katariina vilauttaa jäsenkorttia

Ismo kärsii tulevaa oikeudenpäätöstä murehtivan Liisan masennuksesta ja ehdottaa Sepolle, että he veisivät naisensa illalla tuulettumaan. Karaoke-ravintolassa Sepolle käy inhimillinen erehdys.

Matleena ilahduttaa Cindyä ja Ossi lupaamalla vahtia O.J:tä koko illan. Cindy panostaa iltaan ja ostaa uuden alusasun, jota hän esittelee Matleenalle. Illallisen jälkeen Cindy vinkkaa Ossille lemmenleikeistä, mutta tämä ei tajua vihjettä

Sieviset ovat järkyttyneet kuultuaan Joonatanin menettävän jalkansa. Leikkauksen toteutustavasta käydään ankaraa vääntöä, ja jopa Joonatanin hengen puolesta ollaan peloissaan.


2282: Cindyä ei kiinnosta Ossin pelit vaan vehkeet

Ossi ei ole tajunnut Cindyn seksivihjailuja vaan keskittyy konsolipelaamiseen. Käytöksestä loukkaantunut Cindy paukauttaa olevansa suuttunut Ossille, koska tämä ei enää halua häntä.

Joonatanin jalkaleikkauksen tulokset paljastuvat, ja tämä vaikuttaa myös Katariinan tulevaisuuteen sairaalassa.

Seppo on tajunnut virheensä ravintolassa, ja alamäki jatkuu miehen ollessa voimaton halujensa edessä. Lopulta avuton Seppo ryntää Ismon luo ja pyytää tätä sitomaan hänet kiinni.

Heidi kehuu hänen ja Jirin suhteen muuttuneen yhteen muuton myötä ja uskoo pystyvänsä viimein luottamaan Jiriin täysin. Nainen kuitenkin järkyttyy, kun Lasse tulee selvittämään asioita Jirin kanssa ja paljastaa Jirin yrittäneen yhdessä Joonatanin kanssa tyhjentää taparikollisen tallelokeron.

2283: Seppo valitsee pullonpyörityksessä totuuden ja tehtävän

Seppo kertoo Helenalle kaiken mokailustaan. Helena kauhistuu, mutta arvostaa Sepon rehellisyyttä ja on valmis seisomaan Sepon rinnalla.

Heidi pettyy tajutessaan Jirin valehdelleen hänelle ja tehneen tyhmyyksiä sekaantuessaan Joonatanin hämärähommiin. Jiri yrittää selitellä asiaa, mutta Heidi ei taivu.

Antti ja Ossi juttelevat Sergeistä, ja Ossi ihmettelee, miksei Antti passittaisi Sergeitä vankilaan. Antti toteaa olevansa väsynyt Sergein peleihin, mutta joutuu tämän kanssa läheisiin kosketuksiin pikemmin kuin kuvittelikaan. Tunteet kuumenevat kiehumispisteeseen.

2284: Sebastian antaa isän kädestä

Cindy lipsauttaa Lasselle lukeneensa Paulan ja Lassen häämatkan peruuntumisesta. Paula säikähtää Lassen saavan tietää hänen blogistaan, mutta Anni onnistuu pelastamaan tilanteen.

Sebastian yllättää Eliaksen ja Villen kesken suudelman hetken ja kuulee poikien seurustelevan. Sebastian pelkää muiden ihmisten reaktiota, mutta Elias vakuuttaa, ettei isän tarvitse olla huolissaan.

Antti on kyllästynyt Sergein jatkuvaan uhitteluun ja pamauttaa, että järjestää tämän linnaan, mikäli Sergei jatkaa. Antti tekee tutkimuksia, jotka saavat hänet järkyttymään sydänjuuriaan myöten.

2285: Antti pelkää olevansa pahan perimää

Sebastian kyselee Iidalta, kiusataanko Eliasta koulussa kenties homouden vuoksi ja kehottaa Iidaa olemaan myötäilemättä muita, jos kerran on Eliaksen kaveri. Iida läksyttää Laria, joka ärsyyntyy ja alkaa punoa järkyttäviä suunnitelmia.

Sergei ja Peppi kohtaavat, mutta Peppi vihoittelee yhä Sergeitä kohtaan, joka yrittää ottaa kontaktia Peppiin. Helena tajuaa Sergein pitävän Pepistä tosissaan ja usuttaa tätä Antille koston sijaan keskittymään saamaan välinsä Peppiin selvitettyä.

Antti tutkii mietteliäänä kaksostapausta Helenan kansiosta. Kasan epäilyjä mieleensä pinonnut Antti soittaa isälleen ja lyö pöytään tiukan kysymyksen
.

http://www.mtv3.fi/ohjelmat/sivusto2008.shtml/draama/salatut_elamat/jaksot_juonipaljastukset?1538577



Pistin tän nyt tänne. Sikäli jännä viikko tulossa.
Kalma
Kalma

Viestien lukumäärä : 23
Join date : 25.04.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

SPOILER: Juonipaljastukset 7.-11.5.2012 Empty Vs: SPOILER: Juonipaljastukset 7.-11.5.2012

Viesti kirjoittaja Vieraili lähetetty To 10 Toukokuu 2012 - 18:42

Joo mitenköhän tuo antti selvittää tuon asian ?

Vieraili
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa