Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Suosikkihahmo palaa - Juonipaljastuksia 30.3.-2.4

Siirry alas

Suosikkihahmo palaa - Juonipaljastuksia 30.3.-2.4

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 25 Maalis 2015 - 15:56


Joonatan paljastaa vahingossa Sebastianille Akin laittoman eskortti-bisneksen. Aki kertoo salaperäisenä Joonatanille, että on yksi henkilö, joka voisi vielä pilata kaiken, mutta tämä on liian häpeissään tehdäkseen mitään. Sebastian järkyttää Monican kertomalla Akin seuralaisbisneksestä.

Aaro pyytää tekstiviestissä tapaamista Severiltä. Severi tapaa Aaron ja kertoo tälle epäröivänsä lähteä Aaron mukaan, koska kotona on niin mukavaa Evan ja Nellan takia.

Jiri ja Heidi riitelevät, ja Heidi on heittää Jiriä lautasella, mistä tämä itse järkyttyy. Jiri tajuaa kohdelleensa Heidiä huonosti.

Kari palaa Helsinkiin Talen iloiseksi yllätykseksi katsastamaan vauvan. Käy ilmi, ettei se kuitenkaan ole ainoa syy Karin Helsingissä oloon. Kari on saanut kovalla työllä kokoon Nooran järjestöltä viemänsä rahat ja on matkalla Keniaan palauttamaan niitä. Hän myös väittää Nooran ottaneen hänet takaisin.

Elias kertoo Sebastianille lähtevänsä Helsingistä äitinsä luo Brysseliin. Miska tarjoutuu lähtemään Eliaksen mukaan. Lari tunnustaa Eliakselle, että hänelle tulee tätä ikävä. Elias ilmoittaa Larille jäävänsä, mikäli tämä haluaa hänet vielä.

Lasse järkyttyy tajutessaan Severin piilottelevan Aaron kuvaa. Lasse antaa Severille läksytyksen, mutta taipuu uskomaan, ettei poika enää haaveile Aaron löytymisestä. Evasta kuvan mies näyttää etäisesti tutulta, mutta hän ei saa päähänsä, mistä tuntee Aaron.

Aki antaa Joonatanille hakkauskeikan. Joonatan yrittää vastustella, mutta Aki ei kuuntele vastaväitteitä. Sebastian kyselee Joonatanilta Akin vakoilun sujumisesta ja moittii Joonatania laiskuudesta, kun edistystä ei ole tullut.

Jaksot
2795: Heidi laulaa britityy
2796: Kas, Karin paluu on rahakas
2797: Evan elämä on aarottoman mielenkiintoista
2798: Elias on Vekst-stedt
Perjantaina 3.4 ei tule jaksoa!
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa