Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Mariannan tuomiopäivä koittaa - Juonipaljastuksia 23-27.3.2015

Siirry alas

Mariannan tuomiopäivä koittaa - Juonipaljastuksia 23-27.3.2015

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty To 19 Maalis 2015 - 18:15


Iida tulee tapaamaan Joonatania töihin ja aluksi kiireinen Joonatan löytää itsensä pian intohimon pauloista. Iida ja Joonatan päätyvät vehtaamaan Akin sänkyyn, huomaamatta jäävänsä videokameran nauhalle.


Marianna todistaa oikeudessa vilpittömästi pahoillaan aiheuttamastaan kärsimyksestä ja vetoaa kamalaan lapsuuteensa. Oikeudenkäynti on jo todistajien kuulemisen osalta loppumaisillaan, kun yhtäkkiä Mariannan äiti saapuu paikalle tyttärensä järkytykseksi. Oikeussalissa Raakel syyttää Mariannaa julkisesti siskonsa tappamisesta. Mariannalle luetaan tuomio, joka on vapauttava, mutta hän joutuu jäämään hoitoon.


Elias päättää ryhdistäytyä ja soittaa anteeksipyyntöpuhelun Miskalle, joka ei kuitenkaan ole vastaanottavainen. Elias päättää Iidan rohkaisemana valita kokonaan uuden suunnan elämälleen. Eliaksen uho keskeytyy, kun Miska ilmoittaa haluavansa puhua tämän kanssa.


Aki vannottaa Joonatania pitämään suhdeasiat erossa työasioista. Iida tajuaa jättäneensä Joonatanin lahjoittaman rannekorun Akin makuuhuoneeseen. Joonatan menee etsimään korua ja löytää samalla makuuhuoneeseen kätketyn kameran. Tumma hahmo katselee tietokoneelta kameran löytänyttä Joonatania.
Lasse on raivoissaan kuultuaan potilaan paenneen mielisairaalasta hänen identiteettinsä turvin. Severi kuulee Lassen uhoavan Evalle ottavansa yhteyttä poliisiin. Severi soittaa Aarolle ja ilmoittaa heidän olevan pulassa.Lasse ja Eva jäävät kahdestaan yömyssylle hyväntuulisen perheillan päätteeksi. Lasse huolestuu nähdessään Evan katsovan Jirin perään ihastuneena ja Nellan väitteistä Jirin ja Evan yhteispaluusta. Lasse vakuuttuu Evan sanoista, että Jiri ei ole uhka hänelle ja innostuu suutelemaan Evaa.Heidi ei saa tarvitsemaansa huomiota Jiriltä. Heidin ahdistus purkautuu kiukkuna, kun hän jää kahvilan kylmiöön jumiin Jannen kanssa. Heidi avautuu Jannelle, ja he päätyvät suutelemaan.


Jaksot
2790: Kurjet lentävät parvessa
2791: Tuomiopäivän pasuunat pihisevät
2792: Lasse ja urospuuman vietit
2793: Voihan video, tuumii Joonatan
2794: Monica vasikoi
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa