Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Mariannan oikeudenkäynti alkaa - Juonipaljastuksia 16.–20.3.2015

Siirry alas

Mariannan oikeudenkäynti alkaa - Juonipaljastuksia 16.–20.3.2015

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 11 Maalis 2015 - 10:12


Laitelat ja Taalasmaat ajautuvat riitaan, mutta tilanne keskeytyy, kun Sannin synnytys alkaa. Synnytyssalissa tuskaisella Sannilla alkaa mennä hermo Kristiinaan, ja Talea harmittaa, sillä tämä haluaisi Sannin rinnalle. Vauva syntyy.


Eva ei suostu ottamaan Jirin armopaloja vastaan, mutta Nellan huoli saa Jirin ryhdistäytymään. Jiri tivaa Heidiltä, onko tällä pokkaa kieltää Evalta katto pään päältä mustasukkaisuuden takia.


Helena ei halua tuottaa hänelle vihoittelevalle ja Akia inhoavalle Sebastianille lisää tuskaa, joten pariskunta päättää pitää matalaa profiilia. Sergei saa Sebastianin leppymään järkeilemällä tämän pystyvän pitämään Nikkistä paremmin silmällä, jos sopii välit äitiinsä.


Elias sättii Miskaa ja on käydä tähän kiinni, mutta Iida estää. Iida vie Eliaksen pois paikalta ja saa tämän lopulta tunnustamaan ahdistuksensa ja yksinäisyytensä.Kristiina vaivautuu, kun Sannin isä Heikki tulee puheeksi uudelleen kahvipöydässä. Myöhemmin Kristiina järkyttyy, kun Sanni ilmoittaa Heikin olevan seuraavana päivänä tulossa katsomaan lapsenlastaan.Oikeudenkäynti alkaa ja Marianna joutuu kohtaamaan silmästä silmään ihmisten vihan. Avauspuheenvuorojen jälkeen Sebastian ja Helena ovat huolissaan, sillä Monica vaikuttaa riittävän taitavalta hoitamaan Mariannan vapaaksi.Laitoksesta pois pääsyä suunnittelemaan alkanut Aaro ilmaisee hoitohenkilökunnalle olevansa paremmassa kunnossa. Aaro paljastaa Severille suunnittelevansa lähtöä sairaalasta ja pyytää sen toteuttamiseen Severin apua. Psykiatrille Aaro kertoo olevansa Lasse Sievinen.


Jaksot
2785: Hei me synnytetään!
2786: Pikkumiehen maaginen kosketus
2787: Eliaksen ystävät ovat nesteessä
2788: Sebastian on saniteettitiloissa
2789: Joonatan ei ole oma itsensä
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa