Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Yksi hahmo romahtaa - Juonipaljastuksia 26.–30.1.2015

Siirry alas

Yksi hahmo romahtaa - Juonipaljastuksia 26.–30.1.2015

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 21 Tammi 2015 - 17:03


Jiri tajuaa Aaltosilla tapahtuvan outoja. Hän saa kuulla totuuden ja järkyttyy. Heidi on poissa tolaltaan ja pelkää, mitä Marianna aikoo jatkossa. Samaan aikaan päästään sekaisin oleva Marianna on romahtamaisillaan kahvilan vessassa, kun hän näkee taas peilistä Heidin.

Täysin heidiytynyt Marianna tulee tapaamaan Jannea. Janne esittää Mariannalle, että pitää tätä Heidinä ja yrittää samalla saada tätä nalkkiin. Mariannaa ei saada kiinni, ja Heidi alkaa pelätä turvallisuutensa puolesta.

Kristiina kertoo Ismolle tavanneensa Heikin. Ismon mustasukkaisuus herää väkisinkin, ja Kristiina purkaa ahdistustaan Ismolle valittaen asioiden vaikeutta. Kristiina uskoo menettäneensä Ismon, mutta hämmästyy, kun itsevarma Ismo palaa kotiin ja ilmoittaa Kristiinan olevan hänen naisensa.


Sergei syyttää Helenaa pakkohoitoon joutumisestaan, jota pitää rikoksena. Helena yrittää turhaan sovitella, kun Sergei katkaisee välinsä äitiinsä. Sebastian tarjoutuu hakemaan Sergein illalla, kun tämä pääsee sairaalasta viimein kotiin. Hoitaja kuitenkin toteaa, että Sergeitä ei voida kotiuttaa, sillä hänen vointinsa on romahtanut katatoniseksi.Joonatanin ja Iidan lempi kukoistaa, ja he keskustelevat tunteistaan avoimesti. Iida on onnessaan parisuhteestaan, vaikka paljastaa Talelle, etteivät he Joonatanin kanssa ole vielä harrastaneet seksiä. Iida päättää Talen kannustamana järjestää itselleen ja Joonatanille aikaa seksiin.


Janne tartuttaa Evaan epäluuloisuuden Heidin ja Jirin väleistä paljastamalla näiden olevan entinen avopari. Jiri laannuttaa Evan mustasukkaisuuden vakuuttamalla, ettei hänen ja Heidin välillä ole muuta kuin ystävyyttä. Jiri ja Heidi ihmettelevät keskenään Evan ja Jannen mustasukkaisuutta, ja tilanne päättyy yllättävästi.
Jaksot:

  • 2751: Marianna pyyhkii persoonansa
  • 2752: Sergei ei ole kipeä ukkeli
  • 2753: Talelle napsahtaa inssinakki
  • 2754: Ismon rakkaustarina saa happy endingin
  • 2755: Heidi kokee jälleen kovia


avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa