Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Hahmo löydetään tajuttomana - Juonipaljastuksia 17.–21.11.2014

Siirry alas

Hahmo löydetään tajuttomana - Juonipaljastuksia 17.–21.11.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ma 17 Marras 2014 - 12:07Aki haluaa juhlistaa eroa samppanjan avulla. Helena ilahtuu Akin asenteesta ja tuo myöhemmin ystävyyden eleenä Akille illallista tämän toimistolle. Kaksikko lähentyy, kun kumpikin kertoo haluavansa keskittyä tulevaan menneiden haikailun sijaan.

Elias pui Miskan salailuja Iidan kanssa, eikä tiedä kuinka edetä. Miska lähtee käymään kaupassa ja jättää puhelimensa Vuorelalle. Elias hätkähtää, kun ”Jonne”, jonka kanssa Elias tietää Miskan käyneen salaisia Facebook-keskusteluja, soittaa Miskan puhelimeen.

Lasse kieltää Severiä pitämästä yhteyttä Nellaan. Severi suuttuu ja lannistuu. Jiri ja Lasse lähentyvät hieman päättäessään yhdessä pitää Severin ja Nellan erillään. Toisaalla Severi soittaa salaa Nellalle.

Helena vakuuttaa olevansa Akin kanssa ainoastaan liikekumppaneita ja paheksuu Sebastianin epäluuloja Akia kohtaan. Aki ärsyttää Sebastiania tahallaan pilkaten tämän mustasukkaista suhtautumista äitiinsä. Sebastian suuttuu Akille toden teolla. Helena pahastuu tästä ja haukkuu Sebastianin, joka yrittää puolustautua väittäen Akia epäluotettavaksi.

Marianna pettyy kuullessaan Helenalta, että Sergei on kotonaan eikä hoidossa. Marianna purkaa pahaa mieltään Heidille, joka ehdottaa päivää rannalla kaukana hulluista naapureista. Marianna menee uimaan, mutta päivä saa dramaattisen käänteen, kun joku vetää hänet veden alle.


Tale tarkkailee mustasukkaisena Sannin ja Jannen juttelua. Janne tulee aukomaan Talelle päätään arvattuaan Talen ja Iidan vain esittävän kostomielessä pariskuntaa. Tale hermostuu, ja kaksikko päätyy tappeluun.

Jiri paljastaa Evalle, mikä tilanne Katariinan kanssa on. Eva lupaa Jirille kaiken tukensa vaikeana aikana. Kaksikko halaa lämpimästi, ja hämmentyvä Eva vetäytyy syleilystä. Nella alkaa pohdiskella vanhempiensa välejä.

Sebastian tunnustaa Heidille alkavansa olla oikeasti huolissaan veljensä mielenterveyden puolesta, mutta ei silti usko, että tämä tekisi pahaa kenellekään. Sebastian kauhistuu löytäessään Kuulilta tajuttoman Sergein ja luulee tämän tehneen itsemurhan.


Jaksot:

  • 2716: Talen mielestä asia ei ole loppuun juhlakaluttu
  • 2717: Ismo soittaa ja Elias vastaa
  • 2718: Mariannan kellukkeet pettävät
  • 2719: Lasse ylittää kuntarajat
  • 2720: Sergei, veljeni Leijonamielipuoliavatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa