Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Mariannan suunnitelmat jatkuu - Juonipaljastuksia 20.–24.10.2014

Siirry alas

Mariannan suunnitelmat jatkuu - Juonipaljastuksia 20.–24.10.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 15 Loka 2014 - 11:42

Lasse ei anna Katariinalle synninpäästöä, sillä pitää tätä syyllisenä Paulan kuolemaan. Jiri saa Katariinan syyllisyyden hieman laimenemaan. Katariina kohtaa Severin, joka pitää äidittömyyttään Katariinan syynä. Katariina kaivaa piilottelemansa aseen esiin.Monica pakenee Akilta, jonka näkemisestä hän ei ilahdu. Monica raahaa Camillan pois yökerhosta ja selittää tälle kotona tavanneensa Akin. Aki lähestyy Monicaa ja kertoo rakastavansa tätä yhä.
Tale yllättää Jannen ja Eliaksen kertomalla, että hänestä tulee isä ja vakuuttaa ystävilleen pärjäävän vauvan kanssa. Janne pelästyy tajutessaan, että hän voi olla lapsen isä.
Sergei hermostuu Helenan huolehtimiseen ja vakuuttaa voivansa hyvin Marianna-selkkauksen jälkeen. Sergei suostuu perhelounaalle Sebastianin kehotuksesta, mutta kesken jälkiruoan Sergein pää alkaa tuntua kummalliselta.
Aki kirjautuu majataloon ja tulee heti loistavasti toimeen Helenan kanssa. Ismo hämmentyy, kun huomaa A. Nikkisen kirjautuneen majataloon. Ismo ja Ulla ilmoittavat Akille, ettei tämä ole tervetullut takaisin Helsinkiin. Aki järkyttää kaksikon ilmoittamalla olevansa jäämässä kaupunkiin.
Iida närkästyy, kun luulee Jutan uskovan voivansa hyvittää vuodet, jotka on ollut pois hänen elämästään. Lopulta Iida leppyy Jutan ollessa vilpittömästi pahoillaan, ja tämän vakuuttaessa, että haluaa olla osa Iidan elämää. Myöhemmin Joonatan yllättyy, kun Jutta kertoo saaneensa työtarjouksen, joka veisi hänet pois Helsingistä.
Lari yrittää epäsuorasti kysellä Kallelta tämän fiiliksistä, mutta ei saa kunnollista vastausta. Janne todistaa Kallen ja Larin vaivaantuneen hetken ja kysyy Larilta, mikä parin tilanne on. Lari pelkää olevansa liian nuori Kallelle.
Marianna harmistuu, kun tajuaa, ettei Sebastian usko veljensä mielenvikaisuuteen. Marianna saa idean, miten kiirehtiä Sergein hulluksi tekemistä. Marianna törmää kellarissa Sergeihin eikä hätkähdä, kun Sergei vannoo saavansa muutkin uskomaan pian, että Marianna on hullu.
Jaksot:

  • Osa 2696: Pihlajakadun pahan pojan paluu
  • Osa 2697: Jiri ei syty Katariinan tunnustelusta
  • Osa 2698: Janne on skidisti peloissaan
  • Osa 2699: Ismo on akitaattori
  • Osa 2700: Mariannasta koti kaipaa naisen tuoksua
Juonipaljastuksia 27.10-31.10
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa