Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Uusia romansseja Pihlajakadulla - Juonipaljastuksia 22.–26.9.2014

Siirry alas

Uusia romansseja Pihlajakadulla - Juonipaljastuksia 22.–26.9.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 17 Syys 2014 - 16:49

Kari raivostuu Jutan paljastaessa Helenalle ja Ullalle hänen ja Jutan välisen säädön. Iida pahoittelee selkkausta Jutalle, joka kaikesta huolimatta iloitsee siitä, että Iida asettui hänen puolelleen ja hyväksyy hänet sellaisena, kuin hän on.

Sebastian purkaa Sergeille turhautumistaan Monican kylmäkiskoisuudesta ja kummallisesta käytöksestä. Monica ei suostu sopuun ja jatkaa matkaansa, jolloin Sebastian kummastelee autoa, joka vaikuttaa seuraavan Monicaa. Sergei huolestuu, että kyseessä ovat Rönkön kätyrit.

Kalle ja Lari ovat jumittuneet hissiin ja ovat aikeissa suudella, kun Ismo keskeyttää tilanteen. Kalle tunnustaa Sannille ihastuneensa erääseen mieheen, mutta kohtalon pitävän heidät jatkuvasti erillään. Sanni käskee Kallea ottamaan ihastuksensa kohteen tunteista selvää. Jännittynyt Kalle lähettää Larille kivan ja kaverillisen, mutta tunteista silti vihjaavan tekstiviestin.


Nellasta pöyristynyt Katariina päättää tavata Evaa, joka taipuu juttelemaan hänen kanssaan. Katariina sydämistyy tajutessaan, ettei Jiri Nella-paljastuksen jälkeenkään ole ollut täysin rehellinen. Katariinan ja Jirin riita keskeytyy, kun Eva soittaa ja kertoo Nellan joutuneen uudelleen sairaalaan.


Helena ja Ulla päätyvät tappelemaan oikein urakalla. Talea ahdistaa jatkuva riitely ja hässäkkä. Ulla ja Helena äimistyvät, kun Tale ilmoittaa heittävänsä Sepon luvalla sekä Ullan että Helenan ulos Taalasmailta.


Lasse kieltää Joonatanille ja Jirille nähneensä enää Paulan kummitusta. Yksin ollessaan Lasse kohtaa Paulan kummituksen ja tunnustaa ikävöivänsä Paulaa. Lasse valaa toivoa Jiriin ja Joonataniin, ja uskoo Paulan tokenevan.Ismo ja Kristiina kertovat Sannille ja Kallelle lähtevänsä yöksi pois, mutta eri paikkoihin. Paheksuva Kalle paljastaa isälleen tajunneensa heti, että kaksikko on lähdössä yhteiselle matkalle. Ismo ja Kristiina saapuvat Kolille, nauttivat kahdenkeskisyydestä ja ovat iloisia, kun yhteisolo tuntuu sujuvan hyvin. Ismo lähtee hakemaan puita, kun hänen puhelimensa soi. Kristiina vastaa ja hämmentyy, kun tajuaa Helenan soittavan.


Marianna huolestuu Heidistä, joka tuntee olevansa tulossa kipeäksi. Marianna näkee haavekuvassaan, kuinka tekee Heidin töitä ja nauttii siitä, kuinka kaikki kutsuvat häntä Heidiksi ja tarjoutuukin tuuraamaan tätä. Mariannan pettymykseksi Heidi onkin seuraavana aamuna työkykyinen. Marianna päätyykin kyseenalaiseen tekoon.

Iida haluaa tietää aikooko Sanni sittenkin pitää lapsen. Sanni avautuu tunteistaan Talea kohtaan ja näyttää kuvia sikiöstä Iidalle, kun Tale ja Janne keskeyttävät heidän keskustelunsa. Sanni piilottaa kuvat, mutta järkyttyy myöhemmin huomatessaan, että kuvat ovat kadonneet.

Jaksot:
Osa 2676: Kallelle avautuu hyvä hissivako
Osa 2677: Katariinan mielestä Jiri on Aatami
Osa 2678: Talen tulevaisuus ei ole kovin mummoinen
Osa 2679: Ismo on melkoinen kolistus
Osa 2680: Paula on kummituskuiskaaja
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa