Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Uusi kaunotar sekoittaa pakkaa - Juonipaljastuksia 2.6-5.6

Siirry alas

Uusi kaunotar sekoittaa pakkaa - Juonipaljastuksia 2.6-5.6

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 28 Toukokuu 2014 - 12:07

Salkkareihin saadaan viimeinkin mukaan Tiia Elgin roolihahmo Eva, joka saapuu Jirin elämään sekoittamaan pakkaa. Lisäksi Ismo tasapainoilee kahden naisen välillä.
Lari on kertonut äimistyneelle Eliakselle Mariannan synkästä menneisyydestä ja paljastaa, että tällä oli aikoinaan paha pakkomielle erään tytön suhteen. Samaan aikaan Aaltosella yksin jäävä Marianna muuntautuu taas Heidiksi.


Ismo kehuu Lasselle, että suunnitelma tapailla salaa Helenaa ja Kristiinaa toimii. Itsevarma Ismo kutsuu Helenan illalliselle luokseen ja suostuu Kristiinankin muuttoavuksi, kunnes tajuaa molempien tapaamisten olevan samana päivänä.


Jiri kertoo Joonatanille päättäneensä, ettei mene tapaamaan nuoruuden rakastettuaan Evaa. Joonatan ei päätöstä ymmärrä, sillä huomaa asian vaivaavan Jiriä. Jiri myöntää Evan pyörivän hänen mielessään. Kun Katariinakin uskoo, ettei mikään horjuta parin suhdetta, Jiri pyörtää päätöksensä ja ilmoittaa Joonatanille lähtevänsä sittenkin Evan luo.
Monica päättää Sebastianin kannustuksella avautua pintapuolisesti murheistaan, mutta yllättyy, kun saa vieraakseen Sergein, joka ilmoittaa heillä olevan yhteinen vihollinen.
Ulla suunnittelee Talen ja Sannin parittamista. Tale suivaantuu, mutta myöntää lopulta olevansa edelleen ihastunut Sanniin. Janne löytää Sannin Moosesta ja varoittaa tätä Ullan suunnitelmasta. Janne toivoo, että Ulla ei kuule heidän yhteisestä hetkestään, mutta kauhistuu, kun hänen takanaan seissyt Ulla on kuullut kaiken.


Miska tarkkailee Eliaksen suhtautumista Lariin, kun Elias pohtii, onko Kallen ja Larin välillä jotakin. Miska paljastaa Iidalle olevan harmissaan siitä, miten voimakas vaikutus Larilla on edelleen Eliakseen. Miska pyytääkin Larin liittymään Eliaksen ja hänen seuraan testatakseen kaksikon välejä.
Jaksot:
Osa 2648: Katariina ostaa itselleen kovan ystävän
Osa 2649: Kristiinan tavara on tiukassa
Osa 2650: Ismo on muuttoraukka
Osa 2651: Eliaksen kulta epäilee olevansa hopeaa
Perjantaina 6.6. ei tule jaksoa.
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa