Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Mariannan rankka menneisyys julki - Juonipaljastuksia 26.-29.5

Siirry alas

Mariannan rankka menneisyys julki - Juonipaljastuksia 26.-29.5

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 21 Toukokuu 2014 - 11:41

Salkkareissa koetaan ensi viikolla jännityksen täyteisiä hetkiä, kun Katariina saa karmaisevan viestin. Lisäksi Mariannan menneisyydestä paljastuu raskaita totuuksia.


Sergei avautuu Sebastianille toivovansa, että saisi jostain todisteet Mariannaa vastaan. Elias kuulee Sergein puhuvan väärennetystä treffikutsusta aamiaispöydässä ja kertoo nähneensä Mariannan jättäneen kirjeen majatalon tiskille. Sergei raivostuu saadessaan vihdoin todisteen Mariannan syyllisyydestä.


Joonatanin törppöyden vuoksi surullinen Iida päätyy itkemään kotiinsa. Huolestuneet Ulla ja Helena tulistuvat ja ryntäävät höykyttämään Joonatania. Joonatan ei ole kotona, jolloin Ulla päätyy juoruamaan Iidan traumaattiset kokemukset Sievisille.Lasse utelee Joonatanin ja Iidan suhteesta ja saa Joonatanin ajattelemaan tytön tunteita. Joonatan etsii Iidaa pyytääkseen tältä anteeksi. Sovun tehnyt kaksikko ei huomaa, että salaperäinen henkilö tarkkailee heitä.

Poliisi ehdottaa Katariinalle, että tämä yrittää tunnistaa klinikalla vierailleen rikollisen. Katariina järkyttyy tunnistaessaan rikollisen rivistä eikä uskalla sanoa sitä ääneen. Katariina ei tahdo luovuttaa klinikkansa suhteen, mutta järkyttyy, kun klinikalta löytyy karmaiseva ja uhkaava viesti.

Kalle alkaa epäillä Larin olevan häneen ihastunut, kun Lari on järjestänyt kaksikolle illallisen. Ilta etenee mukavasti, ja Kalle huomaa tuntevansa vetoa Laria kohtaan.


Kuulat pyytävät Eliasta onkimaan Larilta tietoja Mariannasta. Elias paljastaa Larille tietävänsä, että tämä tuntee Mariannan. Kuulemansa takia huolestunut Lari kertoo Eliakselle totuuden Mariannan rankasta menneisyydestä.

Jaksot:
Osa 2644: Lari on Ismolle liian massiivinen
Osa 2645: Katariina katsoo peiliin eikä hyvältä näytä
Osa 2646: Kalle haaveilee lihastuksen perään
Osa 2647: Elias diagnosoi hullunlehmäntaudin
Perjantaina ei tule jaksoa.
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa