Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Juonipaljastuksia 12-15.5.2014

Siirry alas

Juonipaljastuksia 12-15.5.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty To 8 Toukokuu 2014 - 20:06

Tässäkö uusi pari?

Sergei ärhentelee Rampelle tämän pilanneen Sergein avioliiton lähettämällä Pepille kutsukirjeen rikolliseen tapaamiseen. Rampe kieltää jyrkästi kaiken. Sergei alkaa epäillä Mariannaa ja päättää ottaa selvää asiasta.


Lari yrittää etsiä kahvilasta tilittämäänsä kassapussia, sitä kuitenkaan löytämättä. Tuohtunut Jiri vaatii Laria palauttamaan puuttuvat rahat. Lari syyttää Sannia kassan pöllimisestä. Sanni pöyristyy ja vakuuttaa syyttömyyttään.


Janne yllättyy Iidan suhtautuessa suopeammin häneen ja alkaa pohtia, kuinka hurmaisi tytön takaisin itselleen. Iidan hehkuttaessa Eliaksen ja Miskan kihlausta, Janne saa ajatuksen.

Larin kotiin ilmestyy kirjekuori, joka on täynnä rahaa. Kalle arvaa ryöstäjän palauttaneen kahvilasta varastetut rahat ja epäilee tämän olevan joku, joka tuntee Larin ja tietää missä tämä asuu.


Työtön Lasse joutuu noloon tilanteeseen, kun Severi kutsuu tämän kouluunsa kertomaan työstään. Lasse jää kiinni valheesta, mutta asiat tuntuvat viimein järjestyvät, kun hän saa yllättävän työtarjouksen.

Joonatan kampittaa vahingossa Iidan, joka satuttaa jalkansa. Joonatan kantaa tytön sairaalaan, ja Iida ilahtuu Joonatanin ritarillisuudesta ja huomaa, ettei voi lakata ajattelemasta tätä. Joonatanilla on kuitenkin omat takaa-ajatuksensa auttaa Iidaa.


Kiva perheen keskeinen peli-ilta Laiteloilla keskeytyy, kun Helena hälyttää Ismon töihin. Kalle huomaa kuinka tämä harmittaa Kristiinaa. Kristiina ottaa taas Kallen kanssa puheeksi muuton Helsinkiin, mikä tulee yllätyksenä Sannille. Kalle kyselee liittyykö Ismo äidin haluun muuttaa.


Jaksot:
Osa 2636: Janne leikkii sor-sor-sormileikkiä.
Osa 2637: Sergei ja lasinen lapsus.
Osa 2638: Lari on tuohitorvi.
Osa 2639: Lassella on pitsahätä.
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa