Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Sepon kaksoisolento hämmentää - Juonipaljastuksia 10.–14.3.2014

Siirry alas

Sepon kaksoisolento hämmentää - Juonipaljastuksia 10.–14.3.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 5 Maalis 2014 - 14:35

Helena kieltäytyy Isabellan tyrmistykseksi treffeistä Sepon kaksoisolennon kanssa, ja pakottaa Isabellan perumaan yllätyksensä. Tilanteen myötä Helena herkistyy Sepon kuvasta ja ymmärtää kaipaavansa tätä.
Iida ilahtuu Pekan ilmoittaessa tulevansa Helsinkiin tapaamaan tytärtään. Jännittynyt Iida ottaa Jannen mukaan tapaamiseen, mikä saa Pekan hämmentymään. Pekka pyytää Jannea lähtemään ja jättämään heidät kahden. Janne tyrmistyy.


Miska tunnustaa Talelle ihastuvansa Eliakseen joka päivä enemmän. Samaan aikaan Elias kertoo Isabellalle, ettei pysty ajattelemaan ketä muuta kuin Laria.

Ismo syyttää Kristiinaa perheensä hylkäämisestä eikä usko tämän rakastaneen häntä ja lapsiaan aidosti koskaan. Ismo herkistyy löytäessään Kristiinan muistojen rasian, joka on täynnä koskettavia ja kaipaavia kirjeitä. Kristiina saapuu Pihlajakadulle puhumaan asiat lopullisesti Ismon kanssa halki.


Turhautunut Severi tönäisee jalkapallokentällä joukkuekaverinsa kumoon. Paula ja Lasse epäilevät Severin oireilevan heidän riitelynsä takia ja olettavat Severin lopettavan aggressiivisen käytöksensä, kun he ryhtyvät olemaan ihmisiksi. Severi kuitenkin jatkaa kahvilassa kiusaamista.


Pepin ahdistus kotitilanteesta nousee, kun Sergei kertoo saaneensa heille ajan Taigan kuntoutusohjaajan tapaamiseen. Peppi velloo murheen alhossa, mutta piristyy, kun tapaa baarissa mukavan miehen.


Jiri ja Katariina saapuvat onnellisina. Heillä on suuria suunnitelmia suhteensa varalle, mutta kaikki ei mene aivan putkeen.


Jaksot:
  • Osa 2595: Lari on itsensäpaljastaja
  • Osa 2596: Ismo tykkää lipasta
  • Osa 2597: Severi toistaa herran sanaa
  • Osa 2598: Peppi on toisen ilona
  • Osa 2599: Janne tunkeutuu sanniskelualueelle

avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa