Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Kolmiodraama saa yllättävän käänteen - Paljastuksia 3.2.–7.2.2014

Siirry alas

Kolmiodraama saa yllättävän käänteen - Paljastuksia 3.2.–7.2.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty To 30 Tammi 2014 - 16:14


Tale on nolostunut Sannin yllätettyä hänet meikkaamasta. Koulun hipsterit tuntuvat kiinnostavan Sannia, eikä Tale ei pidä itseään tarpeeksi tyylikkäänä tytölle. Jannella on jälleen kerran loistava suunnitelma ja tällä kertaa se tuntuu jopa toimivan.

Sebastian on synkkänä Oliverin Ossi-ikävästä. Kaikki alkaa kuitenkin sujua, kun Sebastian tajuaa leikkiä Oliverin ehdoilla. Illalla Oliver kuitenkin kaipaa taas Ossia.


Katariina ärtyy Nikon tunnustuksesta. Myöhemmin Niko pahoittelee avautumistaan, ja Jiri todistaa parin sovinnonhalauksen. Myöhemmin Katariina lähestyy Jiriä, jolla onkin Katariinalle tyrmäävä uutinen.

Janne kertoo päässeensä Iidan isäehdokkaan jäljille. Kaksikko onnistuu löytämään yhden isäehdokkaista, mutta kuulevat huonoja uutisia koputtaessaan isäkandidaatin ovea.

Miska salaa tekstiviestin Eliakselta, koska ei tahdo tämän tietävän Larin auttamisesta. Pitseriassa Miska ruokkii Larin, mutta paikalle saapuvatkin yllättäen Elias ja Sebastian.

Niko lohduttaa Peppiä, joka tunnustaa olevansa uupunut äitiydestä. Sergei loukkaantuu Pepin avauduttua ex-poikaystävälleen huolista.

Hämeenlinnan ja Liisan näkemisten vakavoittama Ismo kuvittelee syövän levinneen hänen aivoihinsa. Ismo valmistautuu magneettikuvaukseen, jonka tulokset saavat miehen suun loksahtamaan auki.

Jaksot:

  • Osa 2571. Talemeontin metamorfoosi.
  • Osa 2572. Katariinan kitarapelissä on kielet mukana.
  • Osa 2573. Severi liittyy lassensuojeluliittoon.
  • Osa 2574. Larilla menee pitsa housuun.
  • Osa 2575. Pepin hakee suojaa vainiolta.
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa