Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Yllättävä henkilö saapuu Pihlajakadulle - Paljastukset 20.1.–24.1.2014

Siirry alas

Yllättävä henkilö saapuu Pihlajakadulle - Paljastukset 20.1.–24.1.2014

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ma 20 Tammi 2014 - 17:37


Marianna saa selville Heidin ja Ossin olleen suhteessa. Hän saa Heidin tunnustamaan asian, jonka Peppi kuulee vauvapuhelimen kautta. Peppi ja Heidi riitaantuvat ja Marianna iloitsee tyttöjen ystävyyden pilaamisesta.

Janne ehdottaa Talelle kaljoittelua uimarannalla. Innostunut Tale pettyy, kun tajuaa olevansa seurueen ainoa sinkku. Yllättäen rannalla Tale tapaa ihanan tytön, mutta joutuu noloon tilanteeseen Jannen keksimän idean takia.

Paranemaan päin oleva Ismo ilmoittaa Kallelle perustavansa syöpätutkimusta tukevan säätiön ja aikovansa käyttää säätiön nimessä ja mainoksessa edesmenneen vaimonsa nimeä ja kuvaa. Hämeenlinnalainen sairaanhoitaja näkee Ismon katselevan Kristiinan kuvaa ja sanoo naisen asuvan samalla kadulla kanssaan.


Elias saa postissa mystisen kirjekuoren, joka pitää sisällään leffalipun, jossa lukee ”Ikävä sinua”. Elias vakavoituu tajutessaan lipun olevan tapaamiskutsu Larilta. Elias hämmentyy huomatessaan, ettei elokuvateatterissa istuva mies ole Lari.

Joonatan huomaa Facebookista vanhan tutun olevan Helsingissä. Jiri häkeltyy tiedosta. Samaan aikaan Katariinan ovikello soi, ja Katariina häkeltyy nähdessään oven takana seisovan vieraan.

Helena käy kuntosalin avajaisissa Isabellaan käsiksi. Sebastian ja Sergei asettuvat Isabellan puolelle. Helena järjestää Amandaan yksityisperhepäivällisen tehdäkseen sovinnon, mutta kukaan ei saavu paikalle. Isabella ilkkuu tapahtunutta Helenalle, mutta hämmästyy, kun tämä poistuu apaattisena paikalta.

Jaksonimet:

  • Osa 2561. Helena menee perhe edellä puuhun.
  • Osa 2562. Tale on merihätähousu.
  • Osa 2563. Peppi kuulee kummia ja enoa.
  • Osa 2564. Joonatan on iskussa.
  • Osa 2565. Jirin rakkauselämä saa ex-tramaustetta.Kuvat: MTV Copyright: MTV Oy


Kari Taalasmaa palaa sarjaan!
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa