Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Ismolle merkki kuolemasta - Juonipaljastuksia 9.-13.12.2013

Siirry alas

Ismolle merkki kuolemasta - Juonipaljastuksia 9.-13.12.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 4 Joulu 2013 - 21:58Peppi ja Sergei ajautuvat sanaharkkaan Oliverin kaappauksesta. Peppi tilittää tilannetta Heidille, joka pyytää Peppiä baariin hänen ja Mariannan kanssa. Aamulla Peppi alkaa heti riidellä, mutta järkyttyy kuullessaan Sergein ja Taigan yöstä.

Kalle on hyvillään Ismon kohenneesta tilasta, mutta hämmentyy, kun Ismo selittää nähneensä punahuivisen Liisan kuolemanporteilla. Kalle sättii Kristiinaa ja järkyttyy, kun tämä paljastaa Ismon nähneen hänet sairaalalla. Kalle ja Kristiina uskovat selvinneensä säikähdyksellä.

Ismo kertoo Ullalle nähneensä kuolleen vaimonsa ja hämmentyy, kun Ulla vihjaa näyn olevan merkki lähestyvästä kuolemasta. Kalle tajuaa Ismon olevan kuumeinen ja ilmoittaa tämän saaneen keuhkokuumeen. Ismo suhtautuu uutiseen rauhallisesti ja toteaa tyynenä tietävänsä, että on pian kuolemassa.

Lari ilmoittaa isälleen suostuvansa palaamaan kotiin, jos tämä hyväksyy poikansa sellaisena kuin on. Ilkka ilmoittaa, ettei koskaan hyväksy Larin homoutta. Lari menee Eliaksen luokse pyytämään tätä takaisin, mutta joutuu jälleen tyrmistymään.

Liisa tajuaa, että Lassella on edelleen tunteita Paulaakin kohtaan. Liisa tilittää tilanteesta Cindylle ja vannoo kostavansa Lassen valheet. Myös Cindy saa pettyä pahasti. Naiset punovatkin yhdessä kostosuunnitelman Sievisten miehiä vastaan.

Ullan aikomus ruveta talonmieheksi saa Talen järkyttymään. Ulla kutsuu Lassen kahville ja yrittää puhua itselleen talonmiehen pestiä. Talen kauhuksi Lasse suostuu Ullan ehdotukseen.

Jaksonimet:  • Osa 2550 Ismolla on halvat huivit
  • Osa 2551 Pepillä on Kuula kipeänä
  • Osa 2552 Larin elämä on kovvoo hommoo
  • Osa 2553 Cindy on maksettu nainen
  • Osa 2554 Ulla tahtoo talkkaritähdeksi
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa