Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Lapsi katoaa - Juonipaljastuksia vko 48

Siirry alas

Lapsi katoaa - Juonipaljastuksia vko 48

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 20 Marras 2013 - 13:28

Salkkarit-paljastuksissa järkyttävä käänne: Pieni lapsi katoaa

Peppi ja Sergei huolestuvat Taigan hyvinvoinnista kuullessaan tämän jäykistyneen ja saaneen kramppeja. Sergei vie Taigan sairaalaan tutkittavaksi salaa Pepiltä. Sergei saa lääkäriltä järkyttäviä uutisia.

Iida haluaa sittenkin selvittää, onko Frans todella hänen isänsä. Kaksikko seuraa sivummalta, kun Frans leikkii lastensa kanssa puistossa. Iida huokaa liikuttuu tajutessaan, että katselee mahdollisesti sisaruksiaan. Samassa Frans ilmaantuu paikalle ja yllättyy nähdessään Iidan.

Ismo pelkää kantasoluhoitojaan ja yrittää paeta sairaalasta, mutta Kalle saa puhuttua tämän jäämään hoitoihin. Myöhemmin Kalle keskustelee syöpälääkärin kanssa Ismon tilasta ja tajuaa, että pernan puutteen vuoksi Ismo voi mennä todella huonoon kuntoon hoidoista.

Kallen järkytykseksi hänen äitinsä pamahtaa Pihlajakadulle tukemaan poikaansa uupumuksen keskellä. Kalle on saattelemassa Kristiinaa ulos, kun he törmäävät Ullaan, joka järkyttyy nähdessään Liisa Laitelan elossa.

Cindy ihmettelee, onko Ossilla kaikki hyvin. Ossi salakatselee ikävöiden nallekameran kautta Oliveria, kunnes Sebastian vie pojan nukkumaan. Ossi pakkaa ostamaansa käytettyyn autoon lastenvaatteita ja muuta tavaraa.

Lari kohtelee Eliasta jälleen kerran kylmästi, mutta kaksikko päätyy suutelemaan. Aamulla Lari yrittää lähteä kurssikeskuksesta ilman Eliasta. Elias saa Larin kiinni pihalla ja julistaa heidän suhteensa olevan ohi, jos Lari lähtee. Lari päättää ottaa yksin selvää, mitä elämältään haluaa.

Cindy vaatii Ossilta selitystä tämän outoon käytökseen. Ossi vain halaa Cindyä ja kiittää tätä heidän yhteisestä ajastaan. Toisaalla Sebastian palaa kotiin ja tajuaa, ettei Oliver olekaan Isabellan hoidossa. Isabella kertoo, mitä päiväkodissa sanottiin, ja kaksikko kauhistuu tajutessaan Oliverin kadonneen.
Jaksonimet:
Osa 2541 Iida osallistuu Frans pappa-show'hun
Osa 2542 Ismolla ei ole kannat katossa
Osa 2543 Ossin takaluukku kerää katseita
Osa 2544 Ullalla on tajuttomat aaveet
Osa 2545 Mutta missä on O.J?
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa