Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Kaksi uutta hahmoa Salkkareihin - Juonipaljastuksia 4-8.11.2013

Siirry alas

Kaksi uutta hahmoa Salkkareihin - Juonipaljastuksia 4-8.11.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty To 31 Loka 2013 - 13:36

Salkkareissa on luvassa tapahtumarikas viikko, kun kaksi uutta, nuorta hahmoa saapuu Pihlajakadulle. Lue tuoreet juonipaljastukset!
vko 45: 4.–8.11.2013:


Katariina vihastuu häirikkösoitosta, mutta päättää jättää kiusaajien touhut omaan arvoonsa. Töissä hänelle kuitenkin paljastuu, kuka ahdistelija on. Katariina tekee asiasta ilmoituksen poliisille, mutta Kalle pelkää ahdistelijan innostuvan entisestään.


Elias, Tale ja Janne saapuvat salamatkustajina Ilkan pakettiautossa kurssikeskukseen. Elias tapaa Larin, mutta järkyttyy, kun tämä vakuuttaa olevansa eheytymisleirillä vapaaehtoisesti. Myöhemmin Lari palaa Pihlajakadulle, mutta löytääkin kauhukseen Eliaksen nukkumasta uuden tulokkaan kainalosta.


Krapulaiset Ismo ja Helena ovat heränneet samasta sängystä ja tajuavat harrastaneensa seksiä. Kaksikko törmää ynseään Iidaan, ja he muistavatkin kauhukseen, että puolitaloa on todistanut heidän intohimoaan.


Sebastian päättää Kallen varoituksista huolimatta lähteä kotiin sairaalasta. Seuraavana aamuna Sebastian herää koviin kipuihin, jotka pahenevat Oliverin kanssa touhutessa. Sebastian ottaa tupla-annoksen kipulääkkeitä.


Heidi ärtyy, kun joutuu seuraamaan Jirin ja Katariinan kuhertelua. Apea Heidi tajuaa olevansa myöhässä koulunsa luennolta, joka onkin peruttu. Kiukuspäissään Heidi törmää käytävällä uuteen tuttavuuteen. Mariannan roolissa nähdään Miss Suomi -kilpailuistakin tuttu Oona Kare.

Iida tunnustaa Sebastianille kaipaavansa äitiään. Sebastian antaa Iidalle laatikon, josta löytyy Iidalle osoitettu kirje tytön isältä. Iida päättää etsiä isänsä Talen ja Jannen avulla.


Ossi pyytää Peppiä toimittamaan Oliverille nallen jäähyväislahjaksi, jotta pojalla olisi edes jotain, jonka hän on antanut. Oliver ilahtuu lahjasta ja alkaa leikkiä sillä. Samaan aikaan Ossi osallistuu leikkiin tahollaan.Jaksonimet:

  • Osa 2526 Helena on ihan muistelmilla.
  • Osa 2527 Elias ottaa itseensä.
  • Osa 2528 Heidi saa kansionsa mukaan
  • Osa 2529 Lassea kiehtoo kaarallinen elämäntyyli
  • Osa 2530 Ossi näkee menneen toisen silmin


Salkkarit-Ulla palaa – parhaita paloja etukäteen vain MTV3.fissä
Salkkarit-Seppo poistui Salkkareista - lue Jarmo Kosken haastattelu
Sami Sarjula: Isyys teki näyttelemistä riipaisevaa
Salkkarit-näyttelijät: Näin Siperia-kohtaukset tehtiin
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa