Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Kohuttu Siperia-juoni saa viimeisen käänteen - juonipaljastuksia 21-25.10.2013

Siirry alas

Kohuttu Siperia-juoni saa viimeisen käänteen - juonipaljastuksia 21-25.10.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Ke 16 Loka 2013 - 13:34


Pihlajakadulla eletään ensi viikolla jännittäviä vaiheita, kun siperialaisten kohtalo viimeinkin selviää. Ossi tekee Joonatanin kanssa sopimuksen siitä, että Joonatan rahoittaa O.J:n huoltajuustaisteluun menevät kulut ja Joonatan saa pitää Cindyn itsellään. Kaikkien yllätykseksi Isabella ilmestyy oven taakse ja ilmoittaa tulleensa hakemaan poikansa kotiin.


Sergei, Peppi ja vauva kotiutuvat onnellisesti sairaalasta. Ossikin tulee kylään ja kertoo Pepille aikovansa taistella O.J:sta. Sergei tulee kotiin ja riita Oliverin kohtalosta syttyy välittömästi miesten välille.


Janne piristää surullista Iidaa kauniilla eleellä. Kiitokseksi Iida järjestää Jannelle kahvilan salahuoneeseen taikaluolan niin kuin Janne teki heidän suhteensa alussa. Romanttisen illan päätteeksi Iida järkyttää Jannen pyytämällä tätä muuttamaan kanssaan yhteen.


Pihlajakadulle palannut Helena saa Talen raivostumaan, ja nuorimies ilmoittaakin, että ei halua enää nähdä Helenaa. Tale ja Helena ottavat yhteen kohtalokkain seurauksin.


Ossi on päättänyt taistella Oliverin takaisinsaamiseksi. Ossi päättää selvittää, mitä Sebastianin ja Isabellan katoamisen taustalla on ja menee hiillostamaan Sebastiania sairaalaan. Kaksikko ajautuu riitaan, jonka seurauksena Sebastianin leikkaushaava repeää ja salpaa tämän hengityksen.


Elias pelkää Ilkan saaneen tietää poikien tapaamisesta ja kaapanneen Larin vielä kauemmas hänestä kuin aiemmin. Toisaalla Lari on viety eheytysleirille, jossa hänelle kerrotaan, ettei kahden pojan välille voi muodostua oikeaa rakkautta.


Heidi paljastaa Pepille toivovansa kiitosta siitä, että on pyörittänyt majataloa lähes yksin. Heidiä sätitään siitä, että tämä on käyttänyt kallista vuokratyövoimaa apunaan johtajien poissa ollessa. Lopulta Heidi hermostuu ja tekee yllättävän päätöksen.


  Jaksonimet

  • Osa 2516 Talon ainoa Taalasmaa
  • Osa 2517 Katariinan munkit ovat tarjolla
  • Osa 2518 Tale ottaa mummon ehdotuksesta vaarin
  • Osa 2519 Pepin ja Sergein välit korjaantuvat taigaiskusta
  • Osa 2520 Sebastian intoutuu keuhkoamaan
Kuvat: MTV3 Copyright: MTV Oy
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa