Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Juonipaljastuksia 7-11.10.2013

Siirry alas

Juonipaljastuksia 7-11.10.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Pe 4 Loka 2013 - 14:46


Ismo tapaa Kallen kanssa syöpälääkärinsä ja alkaa hermoilla sytostaattihoitojen pahoja sivuvaikutuksia. Hän päättää kieltäytyä hoidoista, koska ei usko parantumismahdollisuuksiinsa.


Matleena pettyy, kun ei saa ylipuhuttua Cindyä päästämään häntä Aksun mukana Afrikkaan. Hän tilittää kohtaloaan Ronille, joka kannustaa tyttöä tekemään omat päätökset ja toteaa Matleenan löytävän keinon hankkia rahaa. Moosen tiskillä Jiri jättää epähuomiossa kassan auki, ja Matleena kohtaa kiusauksen varastaa kassasta rahaa päästäkseen reissuun.


Ossi on yllättynyt Heidin puhuessa yhteen muuttamisesta. Ossi vetoaa O.J:hin ja siihen, että poika kaipaa vakaan kasvualustan. Heidi purnaa asiaa Joonatanille, joka haaveilee Cindystä ja saa Heidin ärtymään. Heidi päätyy yllätyksekseen keskustelemaan asiasta Jirin kanssa. Tunnelma sähköistyy ja kaksikko päätyy suutelemaan kiihkeästi.


Tilanne Siperian erämaamökissä kärjistyy, kun nälästä ja väsymyksestä kärsivät ihmiset alkavat kääntyä toisiaan vastaan. Suurimmaksi syntipukiksi joutuu Helena, jolle tilanne alkaa muodostua sietämättömäksi. Yhtäkkiä taivaalle ilmestyy helikopteri.


Elias on huolissaan Larista, johon on yrittänyt tuloksetta ottaa yhteyttä Ilkan kielloista huolimatta. Elias päättää lähteä Larin kotiin yhdessä Iidan ja Jannen kanssa. Ovella heitä kuitenkin kohtaa suuri yllätys, kun Elias tajuaa Larin ja Ilkan muuttaneen pois.


Siperiaan pudonneet riemuitsevat mökkinsä yllä kaartelevasta helikopterista. Sebastian ja Isabella päättävät lähteä pelastajiaan vastaan, sillä he uskovat kopterin laskeutuneen jollekin aukeammalle paikalle. Yllättäen Pepin lapsivedet tulevat.
Jaksonimet:

  • Osa 2506 Joonatanilla on timanttinen suunnitelma
  • Osa 2507 Ismoa karmii karvan verran
  • Osa 2508 Jiri vaihtaa paistin kinkkuun
  • Osa 2509 Lennä, Matleena, lennä
  • Osa 2510 Zdravstvuj, Helena KuulaKuvat: MTV3 Copyright: MTV Oy
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa