Salkkaritfanisivusto
Rekisteröitymälla ActionSalkkareiden käyttäjäksi saat varattua itsellesi nimimerkin keskusteluita ja kommentteja varten.
Kaikki aiheet eivät välttämättä näy jos et rekisteröidy.


Juonipaljastuksia 3.6-7.6.2013

Siirry alas

Juonipaljastuksia 3.6-7.6.2013

Viesti kirjoittaja The_Snoopy_ lähetetty Su 2 Kesä 2013 - 23:02

Häät saavat karmean lopun. Varoitus juonipaljastuksia!


Kallen saama outo kirje herättää Katariinan kiinnostuksen, koska kirjeeseen on merkitty Kallen osoitteeksi Hämeenlinna. Kirjeestä järkyttynyt Kalle livistää kellariin ja soittaa osoitteenmuutoksen. Kalle ilmoittaa, että Hämeenlinnan osoite ei ole ollut kuukausiin käytössä ja painottaa tiukasti, ettei halua sinne tulevaa postiaan enää käännettävän hänelle.
Joonatan on järjestämässä mobiilipelinsä lanseerausjuhlia. Lasse lässäyttää tunnelman esittämällä epäilyksiä pelin ja juhlien suhteen. Joonatan päättää näyttää kaikille pärjäävänsä bisneksessä. Juhlat käynnistyvät onnistuneesti, mutta Lassen tuodessa paikalle yllätysvieraan Joonatan jähmettyy täydellisesti, sillä vieras on kaikkien tuntema bisnesguru.
Ismon on pakko myöntää Sepolle, että hän sairastaa imusolmukesyöpää. Ismo selvittää Sepolle tilannettaan ja paljastaa syöpänsä olevan aggressiivinen ja laajasti levinnyt. Ismo ahdistuu Liisan suurista odotuksista häiden ja heidän tulevaisuutensa suhteen ja tajuaa johtavansa Liisaa harhaan.
Matleena hukuttaa salaa murheitaan kuohuviiniin. Alkoholista itsevarmuutta saava Matleena haukkuu Talen ja Ronin ja flirttailee Jirille. Lopulta hän käy vessassa intohimoisesti käsiksi Janneen.
Liisa valmistautuu häitään varten ja uskoo hääpäivästään tulevan ikimuistoisen onnellinen. Seppo puhuu Ismolle järkeä, ja Ismo päättää paljastaa syöpänsä Liisalle ennen häitä. Ismo yrittää lähestyä Liisaa, mutta Isabella estää Ismoa. Alttarilla Liisaa odottaa järkytys.
Heidi joutuu tilanteeseen, jossa joutuu myöntämään Pepille tapailevansa juuri eronnutta miestä ja vakuuttaa, ettei hänen väkivaltaisuutensa ole enää ongelma. Heidi ja Ossi näkevät sattumalta Cindyn ja Joonatanin suutelevan. Ossi hämmentyy näkemästään, minkä Heidi tulkitsee mustasukkaisuudeksi. Heidin oma mustasukkaisuus nousee pintaan Ossin puidessa asiaa ja lopulta Heidi räjähtää.
Jaksonimet:
Osa 2478 Helenan poika teki sen taas
Osa 2479 Iso pamppu saa Joonatanin veteläksi
Osa 2480 Janne painaa liikaa
Osa 2481 Joonatan -taistelija
avatar
The_Snoopy_
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä

Viestien lukumäärä : 1695
Join date : 29.11.2011
Ikä : 21

Näytä käyttäjän tiedot

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa